Το κατάστημα

Ιστορία

Μετά απο μια μακρόχρονη ενασχόληση με κορνίζες και κατασκευές ξύλου στο Πέραμα Μυλοποτάμου η αγορά  ήταν έτοιμη να φιλοξενήσει ένα κατάστημα που θα ανέβαζε το επίπεδο καλαισθησίας των κατοίκων.  Το Φόντο ιδρύεται στις αρχές του 1985.

Με μια μεγάλη γκάμα απο δώρα, υαλικά, παιχνίδια και κορνίζες το Φόντο κατάφερε να ξεχωρίσει απο τον ανταγωνισμό κυρίως χάρη στις χαμηλές τιμές των προϊόντων του. Για χρόνια, μέχρι και το 2008 το κατάστημα γέμιζε απο κόσμο ακριβώς στην καρδιά του Περάματος.

Σήμερα, ως αποτέλεσμα εξέλιξης το κατάστημα έχει μεταφερθεί σε νέο ιδιόκτητο χώρο 250 τετραγωνικών μέτρων στην Βόρεια πλευρά του χωριού. Το  νέο κατάστημα διαθέτει μεγάλους εκθεσιακούς χώρους και άνετο parking για τους πελάτες του.

Με την εμπειρία όλων αυτών των ετών το Φόντο έχει καταφέρει να συνεργάζεται μέχρι και σήμερα με κυρίαρχες εταιρίες στο χώρο του κρυστάλλου και της πορσελάνης. Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η YALCO, η μεγαλύτερη εταιρία εισαγωγής κρυστάλλων στην Ελλάδα. Σαν αποτέλεσμα, μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς την καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή.

Θα χαιρόμασταν να σας γνωρίσουμε,

Βασίλης Μαθιουδάκης

Πρόσοψη καταστήματος Εσωτερικός χώρος

 

Τελευταίες Προσφορές

Σετ Πάστας
Κορνίζες οικονομικές
Μεταλλικά βαζάκια καφέ – ζάχαρης – τσαγιού
Βαζάκια μπαχαρικών